08 september 2009

Senare på dagen..


Nu på eftermiddagen har jag varit ute och samlat frön från lite annorlunda växter. Dessa ska jag skicka till Allt om Trädgårdsforum, till något som kallas Fröbibban. Lika mycket man skickar dit får man tillbaka av annat, och bara portokostnad! Fast frölagren börjar bli fulla - man får till slut svårt att hinna med att så av allting - dessutom sår man kanske inte 500 fingerborgsblommor - och det där med att kasta, det är svårt.Premiär!


Premiär för min första bloggsida. Vi får väl se hur det fungerar.


Jag kommer att skriva lite om min trädgård den här gången. För nu är det åter höst och lusten för det intresset svalnar något. Dock har jag påbörjat en uppröjningsprojekt i rabatterna - och så har det tillkommit en stor rabatt som redan är full - tyvärr.


Jag kommer att rensa, dela och ta bort växter som har spritt sig för mycket och växter som även finns i andra rabatter. Det är en ganska smärtsam process då jag har ytterst svårt för att slänga växter som blir över. Jag försöker övertyga omgivningen att just de behöver en himmelsblå riddarsporre eller en milt ljusrosa purpursporr etc. Men hösten verkar inte vara rätt tid att väcka trädgårdsdrömmar till liv!!
Bilden föreställer Delphinium Pacific Giant `Sky Blue´.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...