08 september 2009

Premiär!


Premiär för min första bloggsida. Vi får väl se hur det fungerar.


Jag kommer att skriva lite om min trädgård den här gången. För nu är det åter höst och lusten för det intresset svalnar något. Dock har jag påbörjat en uppröjningsprojekt i rabatterna - och så har det tillkommit en stor rabatt som redan är full - tyvärr.


Jag kommer att rensa, dela och ta bort växter som har spritt sig för mycket och växter som även finns i andra rabatter. Det är en ganska smärtsam process då jag har ytterst svårt för att slänga växter som blir över. Jag försöker övertyga omgivningen att just de behöver en himmelsblå riddarsporre eller en milt ljusrosa purpursporr etc. Men hösten verkar inte vara rätt tid att väcka trädgårdsdrömmar till liv!!
Bilden föreställer Delphinium Pacific Giant `Sky Blue´.

4 kommentarer:

 1. Grattis till nya bloggen!!!
  Jag är inte svår att övertyga att jag behöver både det ena och andra ifrån din underbara trädgård, det är bara platsen det ska sättas på som fattas. Ja inte ytan, men den förberedda......
  Jag kommer gärna och går en njutningsrunda i trädgården, där kan man verkligen må gott och gå runt länge! Och jag lovar att ta med säckar.... till växterna....
  Kram från Syster Yster

  SvaraRadera
 2. Du är alltid lika välkommen! Växter står huller om buller, högt och lågt....stånk...suck.
  Häls. Ia

  SvaraRadera
 3. Kul Ia, jag har oxå precis börjat att blogga och tycker att det är jättekul.Jag finns på AoT forum som Monica H ifall du undrar vem jag är.

  SvaraRadera
 4. Trevligt Monica! Jag är också på AoT och då som Maria Feltsten.
  Hälsn. Ia/Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...