23 oktober 2009

Rosor i glashus....

Rosor i glashus. Denna har jag fått av ett tyskt par som en gång i tiden köpt den i Berlin. Jag blev ju som sagt var överförtjust! Rosorna är "Flammentanz" som blommar så fantastikst mot stora trappan.


Nypyntad prylhylla!

Nu har jag äntligen fått upp min länge önskade prylhylla till alla mina små minnessaker. Tyvärr blev den full med en gång och nu måste jag ha nya hyllor - och jag bara undrar var de ska sitta, väggarna är ganska behängda.

Ni kan se en sektion på den översta hyllan, i mitten finns en ko och från den ett steg ner och från kon åt vänster 2 st fack; ovanför kon 1 fack. Dessa småsaker: leksaksko, Derringerpistol, skärvor från fat, glaskork, flaskhals, glasprydnad, en grön halsbandspärla är "arkeologiska" fynd som vi hittat här i min man släktgård när vi grävt för nya rabatter. Jag tycker det är otroligt fascinerande - alla saker hör på något sätt ihop med hans släkt på morssida!!! Förutom dessa prylar är det minnen från resor till Kairo i form av stenar tagna från foten av Gizapyramiderna, sten från ett Tempel i Kina, en keramiktjur från Barcelona, handgjorda tygdockor och keramik figurer jag fått i present av min lillasyster som pysslat lite med keramik, foto på min älskade lilla systerdotter Mikaela - dock är hon inte riktigt så liten längre, snarare 21 år.

Om ni klickar på bilden får ni en större och klarare bild!!


En närbild av de arkeologiska fynden. Aj då, en av fatskärvorna har vält..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...