02 november 2009

Nu var det länge sedan jag skrev! Jag har hunnit fylla år - forfarande under 50 år....fniss, men det närmar sig.

Har fått trevliga presenter: Presentkort för inköp på en handelsträdgård á 300 kr - som jag ska försöka spara till våren, hm...hur det nu ska gå till. Sen har jag fått, av min man, ett träd: Acer pal. `Taylor´- japansk lönn. Står på etiketten: "Buske som långsamt växer till ett litet träd med flera stammar. Höjd ca 4 meter. Det flikade bladet är vit med grönt på sommaren. Gul höstfärg. Bladfällande. Zon 1-4". Än så länge är den bara ca 60 cm. Så fick jag en väldigt stor krukväxt Calathea warscewiezii - och jag som terroriseras av ullöss....... Fick även av min man en summa pengar att användas för loppisinköp!!! Jihii vad glad jag blev! Här nedan kommer en del av mina nya skatter.

En gammal vacker potta. Perfekt till en krukväxt.Tre par sådana här vackra, underbart målade kaffekoppar + fat.2 kommentarer:

  1. Grattis Ia! Vilka vackra koppar, i dom kommer kaffet smaka fint under syrenerna i vår ;-) Så ullössen härjar fortfarande.... du får sätta de angripna stackarna i ett rum så de inte smittar nyförvärven.
    Ha´t himla gôtt
    Nina

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott! Vilka fina presenter men hur ska du lyckas hålla ut enda till våren med att handla för presentkortet;-)) Ursöta koppar.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...